20/09/2024 12:16:01 - 27/09/2024 12:16:01 - 63 Okunma

Kırklareli Üniversitesi, Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü ve Yaşlı Bakım Teknikerleri Derneği arasında imzalanan ‘’Sağlık Evde Başlar’’ Projesi kapsamında 12 Eylül 2024 Perşembe günü koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda, Hemşirelik Bölümü ve Yaşlı Bakımı Programı öğrencilerinin staj günlerinde Yaşlılara ve bakıcılarına yönelik yaşam kalitelerini arttırmak, aileleri ve bakıcıları eğitmek, verilen hizmet kalitesini yükseltmek, üniversite öğrencilerinin stajyer/profesyonel çalışma yoluyla toplumsal hassasiyet, sorumluluk bilinci ve öğrencilerin edindikleri bilimsel bilgileri uygulama fırsatı kazanmalarını amacıyla imzalanan proje kapsamında gerçekleştirilecek faaliyetler görüşüldü.

Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü ofisinde gerçekleşen toplantıya; Öğr. Gör. Dr. Mustafa HELVACI, Dr. Öğr. Üyesi Deniz Ezgi BİTEK, Öğr. Gör. Müge ÇAKIR, Öğr. Gör. Hülya ARIKAN, Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Dr. Okay KAŞIKEMAN, Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesi Evde Sağlık Birimi sorumlu hekimi Dr. Ecem Pınar AYDIN katıldı.

Toplantı KLÜ

sağlık