Umutlu Bahar Etkinliği Düzenlendi

21/03/2024 09:35:24 - 21/03/2024 09:35:24 - 295 Okunma

Babaeski Meslek Yüksekokulu Öğrencileri 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Babaeski Devlet Hastanesi’ne hasta ziyaretinde bulundu. Sağlık ve umut dolu temennilerini notlara döken gençler küçük hediyelerle yaşlılarımızın hatırını sorarak onlara geçmiş olsun dileklerini sundu.

Öğrencileri karşılayan Babaeski Devlet Hastanesi Eğitim Hemşiresi Özlem SOLMAZ ÖNER, öncelikle Hastane Başhekimi Op. Dr. Camettin ATAM ile tanışmamızı sağladı. İdari Mali İşler Müdürü Nurgül YAVAŞ, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Esra BAHAR, Müdür Yardımcısı Benil ÖZDEMİR ve Eğitim Hemşiresi Özlem SOLMAZ ÖNER, ziyaret esnasında hastaların öğrencilerimizle bir bağ kurmasına yardımcı oldu. Gençler ve yaşlılar arasında esen umutlu bahar rüzgârı, hastaların yüzlerini güldürdü.

Yaşlı Ziyaret KLÜ

UMUTLU BAHAR