"sağlik Evde Başlar" Projesi Kapsaminda Çevrimiçi Eğitim Düzenlendi

15/03/2024 16:30:49 - 15/03/2024 16:30:49 - 136 Okunma

"Sağlık Evde Başlar" projesi kapsamında evlerde yaşlı ve hastalara sağlık bakım hizmeti sunacak olan Hemşirelik Bölümü ve Yaşlı Bakımı Programı öğrencilerine yönelik 12 Mart 2024 tarihinde çevrimiçi ortamda eğitim düzenlendi.
Öğr. Gör. Dr. Mustafa HELVACI moderatörlüğünde gerçekleştirilen eğitimde Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimi Sorumlu Hekimi Dr. Ecem Pınar Aydın, Evde Sağlık Hizmetleri Mevzuatı eğitimi; Sağlık Bilimleri Fakültesi Ögr. Gör. Hülya ARIKAN, Ev Ziyaret Tekniği ve Evde Sağlık Hizmetlerinde Etik Yaklaşımlar konulu eğitimleri verdi.
Eğitim, Üniversitemizden Dr. Öğretim Üyesi Deniz Ezgi BİTEK, Dr. Öğretim Üyesi Özlem ÖZDEMİR ve Öğr. Gör. Müge ÇAKIR, Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Dr. Okay KAŞIKEMAN, Hemşirelik Bölümü ve Yaşlı Bakımı Programı öğrencilerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Sağlık Proje KLÜ

sağlık