‘’Sağlik Evde Başlar" Projesi Toplantisi Gerçekleştirildi

14/03/2024 13:54:14 - 14/03/2024 13:54:14 - 128 Okunma

Kırklareli Üniversitesi, Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü ve Yaşlı Bakım Teknikerleri Derneği arasında 2023-2024 ve 2024-2025 akademik yıllarında ; Hemşirelik Bölümü ve Yaşlı Bakımı Programı öğrencilerinin staj günlerinde Yaşlılara ve bakıcılarına yönelik yaşam kalitelerini arttırmak, aileleri ve bakıcıları eğitmek, verilen hizmet kalitesini yükseltmek, üniversite öğrencilerinin stajyer/profesyonel çalışma yoluyla toplumsal hassasiyet, sorumluluk bilinci ve öğrencilerin edindikleri bilimsel bilgileri uygulama fırsatı kazanmalarını amacıyla ‘’Sağlık Evde Başlar’’ Projesi imzalandı.
Projenin ayrıntılarının görüşülmesi amacıyla 07 Mart 2024 tarihinde İl Sağlık Müdürlüğünde yapılan toplantıya; Üniversitemizden Öğr. Gör. Hülya ARIKAN, Dr. Öğr. Üyesi Deniz Ezgi BİTEK, Öğr. Gör. Dr. Mustafa HELVACI; İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Nilgün Sema ÇOMAKLI, Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Dr. Okay KAŞIKEMAN, Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesi Evde Sağlık Birimi sorumlu hekimi Dr. Ecem Pınar Aydın; Yaşlı Bakım Teknikerleri Derneği Sekreteri Neslihan YALÇINDAĞ’ın katılım sağladı.

Sağlık Proje KLÜ

proje