Lüleburgaz Havacilik Ve Uzay Bilimleri Fakültesi Liseli Gençlere Tanitildi

21/12/2023 17:01:07 - 21/12/2023 17:01:07 - 133 Okunma

7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü'nde Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi tarafından üniversite tercihi yapmaya yakın dönemdeki öğrencilere yönelik olarak bir seminer düzenlendi.

Havacılığı tanıtmak, havacılığı sevdirmek ve Kırklareli Üniversitesi'nde Lüleburgaz Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi adıyla yeni bir yapılanma olduğunu haberdar etmek amacıyla planlanan etkinlik TOBB Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi. 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin katıldığı seminer, Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Havacılık Yönetimi Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yeşim Kurt önderliğinde, Arş. Gör. Zahid Selim Yılmaz ve Arş. Gör.  Cem Güler tarafından gerçekleştirildi. Etkinlikle yapılan sunum ile öğrencilerin havacılıkla ilişkili meslekleri tanımaları sağlanırken merak ettikleri sorulara da yanıt verildi.

klü havacılık ve uzay bilimleri fakültesi

7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü