Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü'nden Kavakli Şehit Varol Çalişkan Ortaokulu Müdürü’Ne Ziyaret

30/11/2023 15:56:06 - 30/11/2023 15:56:06 - 207 Okunma

Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü’nden Koordinatör Öğr. Gör. Dr. Mustafa Helvacı, Öğr. Gör. Dr. Ezgi Zengin Demirbilek ve Öğr. Gör. Selin Maden, Kavaklı Şehit Varol Çalışkan Ortaokulu Müdürü Koray Ekren’i ziyaret etti. Ziyarette Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Arş. Gör. Şeyma Rodop ile Kavaklı Şehit Varol Çalışkan Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Halim Kahraman da yer aldı.

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılacak olan toplumsal katkı alanındaki proje sayısının arttırılmasının görüşüldüğü toplantıda Çocuk Koruma Kanunu İl Koordinasyon Kurulu’nda alınan kararlar gereğince ortaklaşa yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ile sona erdi.

Ziyaret KLÜ

Zİyaret