Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü'nden Toplumsal Araştirmalar Kulübü’Ne Ziyaret

25/10/2023 14:38:35 - 25/10/2023 14:38:35 - 126 Okunma

Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü’nden Koordinatör Öğr. Gör. Dr. Mustafa Helvacı, Öğr. Gör. Dr. Ezgi Zengin Demirbilek ve Öğr. Gör. Selin Maden, Kırklareli Üniversitesi Toplumsal Araştırmalar Kulübü’nü ziyaret etti.

25 Ekim 2023 tarihinde Kırklareli Üniversitesi Toplumsal Araştırmalar Kulübü’ne ziyarette bulunan Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü’nden Koordinatör Öğr. Gör. Dr. Mustafa Helvacı, Öğr. Gör. Dr. Ezgi Zengin Demirbilek ve Öğr. Gör. Selin Maden, kulüp üyelerini koordinatörlüğün faaliyetleri hakkında bilgilendirdiler.

Toplumsal Araştırmalar Kulübü’nün üyeleri bilgilendirildi

Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü’nden Koordinatör Öğr. Gör. Dr. Mustafa Helvacı, Öğr. Gör. Dr. Ezgi Zengin Demirbilek ve Öğr. Gör. Selin Maden, öğrenci kulüpleri tanıtım haftası kapsamında Kırklareli Üniversitesi etkinlik alanında stant açan Toplumsal Araştırmalar Kulübü’ne ziyarette bulundu. Koordinatörlüğün çalışmalarına ilişkin olarak öğrencileri bilgilendiren Öğr. Gör. Dr. Mustafa Helvacı, Üniversitemizin dezavantajlı gruplar başta olmak üzere topluma katkı sağlayacak projelere önem verdiğini ve bu amaç doğrultusunda iş birliği yapılabileceğini ifade etti. Kulüp üyelerini düzenlenebilecek etkinlikleri konuşmak üzere Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü’ne davet eden Mustafa Helvacı, kulübün faaliyet planları hakkında da bilgi edindi.

klü toplumsal araştırmalar kulübü

Kulüp Ziyareti