444 40 39 Dahili: 1903
Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü

İl Çalişma Grubu Toplantisi Gerçekleştirildi

05/10/2023 15:10:48 - 05/10/2023 15:10:48 - 107 Okunma

Roman  Vatandaşlara  Yönelik  Yeni  Strateji  Belgesi  (2023-2030) ve İl Eylem Planı’nın (2023-2025) değerlendirildiği “İl Çalışma Grubu Toplantısı” Kırklareli Valisi Birol Ekici başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya, Kırklareli Üniversitesi’nden Öğr. Gör. Dr. Ezgi Zengin Demirbilek, Öğr. Gör. Selin Maden ve Arş. Gör. Burcu Genç Arslan da katıldı.

5 Ekim 2023 tarihinde Kırklareli Valiliği tarafından düzenlenen Roman Vatandaşlara Yönelik İl Eylem Planı İl Çalışma Grubu Toplantısı Kırklareli Valisi Birol Ekici başkanlığında yapıldı. Toplantıya; Kırklareli Valiliği (İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü), Kırklareli Valiliği Roman İrtibat Noktası, Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı, Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü, Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü, Kırklareli İl Özel İdaresi, Kırklareli İl Müftülüğü, Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kırklareli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kırklareli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Kırklareli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kırklareli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Kırklareli Ticaret İl Müdürlüğü, Kırklareli Yeşilay Danışmanlık Merkezi, Kırklareli Sosyal Dayanışma Merkezi 1, Kırklareli Sosyal Dayanışma Merkezi 2 ve Kırklareli Roman Dernekleri Federasyonu’ndan temsilciler davet edildi. Öğr. Gör. Dr. Ezgi Zengin Demirbilek, Öğr. Gör. Selin Maden ve Arş. Gör. Burcu Genç Arslan Kırklareli Üniversitesi’ni temsil etti.

Faaliyetler planlandı

Toplantıda, Kırklareli Valiliği Roman Vatandaşlara Yönelik İl Eylem Planı kapsamında 2023 yılı 3. çeyrek (Temmuz-Eylül) içerisinde yapılan faaliyetlere ilişkin bir sunum yapıldı. Sunumun ardından Kırklareli İli Roman Vatandaşlara Yönelik İl Eylem Planı kapsamında 2023 yılı son 3 ay içerisinde yapılacak faaliyetler planlandı. Kırklareli İl Çalışma Grubu’nun görüş ve önerilerinin alınmasının ardından toplantı sona erdi.

 

il eylem planı klu il çalışma grubu

Facebook Twitter Google Plus
İl Çalışma Grubu Toplantısı 2
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.