444 40 39 Dahili: 1903
Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü

Kurumsal Oryantasyon Programı’Nda Sosyal Sorumluluk Projeleri Anlatıldı

03/10/2023 12:51:45 - 03/10/2023 12:51:45 - 79 Okunma

Kırklareli Üniversitesi’ne yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik olarak  "Üniversite Hayatına Hoş Geldiniz Buluşması" adıyla düzenlenen Kurumsal Oryantasyon Programı gerçekleştirildi. Programda Toplumla İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Mustafa Helvacı sosyal sorumluluk projelerine değindi.

Her yıl düzenli olarak Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize yönelik olarak  düzenlenen Kurumsal Oryantasyon Programı gerçekleştirildi. Programda; öğrencilik hizmetleri, uzaktan eğitim hizmetleri, ulusal ve uluslararası öğrenci değişim programları, sağlık, kültür, spor, beslenme ve burs hizmetleri, kariyer destek hizmetleri araştırma ve kütüphane hizmetleri, engelsiz üniversite hizmetleri, sosyal sorumluluk projeleri ve öğrenci kulüpleri ile ilgili bilgi verildi.

Öğr. Gör. Dr. Mustafa Helvacı sosyal sorumluluk projelerini anlattı

Kırklareli Üniversitesi’ne yeni başlayan öğrencilerin kendilerine sunulan hizmetler hakkında bilgilendirilmesi amacıyla 2 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilen programda Toplumla İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Mustafa Helvacı bir sunum yaptı. Dr. Helvacı sunumunda Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü, proje alanları, koordinatörlükten kimler faydalanabilir, yürütülen sosyal sorumluluk projeleri, gerçekleştirilen etkinlikler ve sosyal sorumluluk projelerinin önemine değindi. Öğr. Gör. Dr. Mustafa Helvacı sunumunun ardından öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı.

Yayını izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=etZlVXY3DW0

oryantasyon tanıtım klu

Facebook Twitter Google Plus
Oryantasyon 2023
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.