444 40 39 Dahili: 1903
Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü

Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü'nden Mühendislik Fakültesi Dekanina Ziyaret

02/10/2023 10:21:06 - 03/10/2023 10:21:06 - 126 Okunma

Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü’nden Koordinatör Öğr. Gör. Dr. Mustafa Helvacı, Öğr. Gör. Dr. Ezgi Zengin Demirbilek ve Öğr. Gör. Selin Maden, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Türkeş’i ziyaret etti.

2 Ekim 2023 tarihinde Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Türkeş’e ziyarette bulunan Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü’nden Koordinatör Öğr. Gör. Dr. Mustafa Helvacı, Öğr. Gör. Dr. Ezgi Zengin Demirbilek ve Öğr. Gör. Selin Maden, koordinatörlüğün faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundular.

Proje sayısının arttırılması hedefleniyor

Toplumsal katkı alanındaki proje sayısının arttırılması amacıyla Kırklareli Üniversitesi bünyesindeki Fakülte ve Meslek Yüksekokullarına ziyaretler gerçekleştirmeyi planlayan Toplumla İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Mustafa Helvacı, Öğr. Gör. Dr. Ezgi Zengin Demirbilek ve Öğr. Gör. Selin Maden, ilk olarak Mühendislik Fakültesi’ne gitti. Ziyarette, Üniversitemizin dezavantajlı gruplar başta olmak üzere topluma katkı sağlayacak projelere önem verdiği ve 2023-2024 eğitim öğretim yılında proje sayılarını arttırmayı hedeflediği vurgulandı. Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Türkeş de Fakülte kapsamında çok sayıda proje planlandığını ve ilerleyen süreçlerde daha fazla proje ile katkı sağlanacağını ifade etti.

Toplantıya katılan Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Edip Serdar Güner ve İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İlker Şahinoğlu da fikir ve önerilerini paylaştılar.

Mühendislik Ziyaret KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
ZİYARET
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.