“Aile Çaliştayi” Gerçekleştirildi

27/09/2023 10:37:07 - 28/09/2023 10:37:07 - 188 Okunma

Kırklareli Valiliği himayesinde Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinasyonunda Ülkemizdeki sosyal sorunların tespiti ve çözümü ile ailenin korunması, güçlendirilmesi ve sosyal refahının artırılması yönünde üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve kamu kurum ve kuruluşların görüşlerinin ele alındığı “Kırklareli Aile Çalıştayı”, “Türkiye Yüzyılında Mutlu Aile, Güçlü Toplum” temasıyla 22 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Kırklareli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen Çalıştaya Üniversitemiz öğretim elemanları da katkıda bulundu.

Üniversitemizi temsilen; Doç. Dr. Adem BAŞPINAR, Dr. Öğr. Üyesi Yasin AKYILDIZ, Dr. Öğr. Üyesi Özlem Deniz DUMAN, Dr. Öğr. Üyesi Süleyman GÜMÜŞ, Öğr. Gör. Dr. Mustafa HELVACI, Öğr. Gör. Kıvanç UZUN, Arş. Gör. Sedat SEZGİN, Arş. Gör. Şeyma RODOPLU, Arş. Gör. Burcu GENÇ ARSLAN ve Arş. Gör. İlknur GÜL oturumlarda görev aldı.

Aile Çalıştay KLÜ

aile çalıştayı