Toplumla İlişkiler Koordinatörlük Komisyon Toplantisi Gerçekleştirildi

06/06/2023 10:56:42 - 07/06/2023 10:56:42 - 214 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Toplumla İlişkiler Koordinatörlük Komisyon Toplantısı 6 Haziran 2023 Salı günü saat 10.30’da Rektörlük Senato Toplantı Odası’nda gerçekleştirildi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurettin Aka başkanlığında düzenlenen toplantıya komisyon üyeleri katılım sağladı.

6 Haziran 2023 Salı günü saat 10.30’da Rektörlük Senato Toplantı Odası’nda düzenlenen Toplumla İlişkiler Koordinatörlük Komisyon Toplantısı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurettin Aka, Doç. Dr. Taha Eğri, Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Gülçay Yeniçırak, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Özyetkin Altun, Dr. Öğr. Üyesi Gökçe Çakmak Kafadar, Öğr. Gör. Dr. Uğur Alkan, Öğr. Gör. Erol Çopur, Öğr. Gör. Kıvanç Uzun, Öğr. Gör. Beyza Akçay Malçok, Öğr. Gör. Dr. Mustafa Helvacı, Öğr. Gör. Dr. Ezgi Zengin Demirbilek ve Öğr. Gör. Selin Maden’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Çalışmalara yönelik planlamalar yapıldı

Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurettin Aka’nın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, komisyon üyelerinin kendilerini tanıtmasıyla devam etti. Toplumla İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Mustafa Helvacı’nın Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü’nün çalışmalarına ve önemine ilişkin sunumuyla süren toplantıda Kırklareli Üniversitesi tarafından toplumsal katkı alanında yapılan ve yapılabilecek faaliyetler hakkında fikir alışverişinde de bulunuldu. Toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

KLU toplumla ilişkiler koordinatörlüğü

TOPLANTI