444 40 39 Dahili: 1903
Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü

Trakya Üniversiteler Birliği Ii. Sosyal Sorumluluk Çaliştayi Gerçekleştirildi

03/05/2023 15:16:28 - 03/05/2023 15:16:28 - 263 Okunma

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) II. Sosyal Sorumluluk Çalıştayı, 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Kırklareli Üniversitesi Toplumla İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Mustafa Helvacı, “Kırklareli Üniversitesi’nde Gerçekleştirilen Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Uygulama Örnekleri” başlıklı sunumu ile Kırklareli Üniversitesi’ni temsil etti.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi tarafından organize edilen ve “Sosyal Sorumluluk Çalışmalarında Öğrencinin Önemi” temasıyla Zoom uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak düzenlenen Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) II. Sosyal Sorumluluk Çalıştayı, Kırklareli Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nden temsilcilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Trakya Üniversiteler Birliği Alt Kurul Dönem Başkanı ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Taşan’ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, Doç. Dr. Emel Demir Askeroğlu, Öğr. Gör. Sercan Gülay, Barış Toprak, Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, Doç. Dr. Fatih Altun, Dr. Öğr. Üyesi Sela Can Dökmeci, Öğr. Gör. Dr. Serkan Aydın ve Öğr. Gör. Dr. Mustafa Helvacı’nın sunumlarıyla devam etti. Gelecek dönem önerilerinin alınmasıyla süren çalıştay, teşekkürlerin ardından son buldu.

Kırklareli Üniversitesi’nde gerçekleştirilen sosyal sorumluluk çalışmaları anlatıldı

“Kırklareli Üniversitesi’nde Gerçekleştirilen Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Uygulama Örnekleri” konulu bir sunum yapan Kırklareli Üniversitesi Toplumla İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Mustafa Helvacı, konuşmasında ilk olarak Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü’ne ve koordinatörlüğün çalışma alanlarına değindi. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nda 10 farklı kurum ve STK ile 19 protokollü sosyal sorumluluk projesi imzalandığını ifade eden Öğr. Gör. Dr. Helvacı, bu kapsamda yapılan sosyal sorumluluk çalışmalarını anlattı.

Çalıştay kapsamında öneriler dinlendi

Katılımcılardan gelen önerilerin dinlendiği Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) II. Sosyal Sorumluluk Çalıştayı, değerlendirme, soru ve cevap kısmının ardından sona erdi.  

Çalıştay Sosyal Sorumluluk KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
ÇALIŞTAY
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.