444 40 39 Dahili: 1903
Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü

“Lüleburgaz’Da Yaşamak” Konulu Kültürel Uyuma Katki Etkinliği Gerçekleştirildi

21/10/2022 14:29:23 - 21/10/2022 14:29:23 - 143 Okunma

2022-2023 akademik yılında Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu’na yeni başlayan 1. Sınıf öğrencilerinin oryantasyon sürecine katkı sağlamak amacıyla  “Lüleburgaz’da Yaşamak” konulu kültürel uyuma katkı etkinliği gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü ve Lüleburgaz MYO Birim Temsilcisi Öğr. Gör. M. Erol ÇOPUR tarafından organize edilen Avrupa Yerel Demokrasi Haftası etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz Belediyesi ile yapılan iş birliği çerçevesinde gerçekleştirilen etkinlikte; Lüleburgaz Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Dilek ÇETİN ÇİVİ tarafından yapılan sunumlarda öğrencilere Lüleburgaz’da yer alan akademiler, Lüleburgaz Belediyesi temalı yılları, tarihi yapılar ve Lüleburgaz’da yaşamanın avantajları hakkında bilgiler verildi.

19 - 20 Ekim 2022 tarihlerinde 4 ayrı öğrenci grubuna yapılan sunumların  ardından, Belediye personelleri İnanç ZORLUTUNA ve Macit YENİCE rehberliğinde gerçekleştirilen sosyal geziler ile Lüleburgaz dışından gelen öğrenciler sırasıyla Lüleburgaz Yıldızları Lezzet Akademisi, Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademisi, Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi, Lüleburgaz Yıldızları Spor Akademisi ve Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi ile Sokullu Külliyesi ve Camii ile restore edilerek Belediye Meclis Salonu olarak kullanılan tarihi hamam binasını gezdi.

Lüleburgaz MYO Oryantasyon KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
“LÜLEBURGAZ’DA YAŞAMAK”
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.