Avrupa Hareketlilik Haftasi Etkinlikleri Kapsaminda Sosyal Sorumluluk Çalişmasi Gerçekleştirildi

23/09/2022 11:15:03 - 23/09/2022 11:15:03 - 135 Okunma

Üniversitemiz Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programı'nda öğrenim gören gönüllü öğrenciler, Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz Belediyesi tarafından düzenlenen sosyal sorumluluk çalışmasına katıldı.

Kırklareli Üniversitesi Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü Lüleburgaz MYO Birim Temsilcisi Öğr. Gör. M. Erol ÇOPUR ve Lüleburgaz Belediyesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte; kent içinde yer alan motosiklet park alanlarının yıpranmış olan park yeri çizgileri gönüllü öğrenciler tarafından yeniden boyandı.

Avrupa Hareketlilik Sosyal Sorumluluk KLÜ

AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ