444 40 39 Dahili: 1903
Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü

Toplumla İlişkiler Koordinatörü Ve Sürekli Eğitim Merkezi Müdüründen Kirklareli İl Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret

30/06/2022 15:23:19 - 30/06/2022 15:23:19 - 247 Okunma

Üniversitemiz Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü Koordinatörü Öğr. Gör. Mustafa HELVACI ve Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Taha EĞRİ, 30 Haziran 2022 Perşembe günü Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin KALKAN’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Üniversitemiz ile Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında ders başı yapacak ve Anadolu Teknik Program türünde Tarım alanında LGS sınav sonucuna göre merkezi yerleştirme ile 30 öğrenci alacak olan "Kırklareli Istranca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi" ile ilgili yapılacak projeler görüşüldü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin KALKAN,  ilimiz okulları arasına katılan Kırklareli Istranca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için duyduğu heyecanı ziyaretçileriyle paylaşarak Kırklareli Üniversitesi ile yapılacak olan projelerin okula yapacağı katkılardan dolayı Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Taha EĞRİ ve Toplumla İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Mustafa HELVACI' ya teşekkür etti.

Ziyarette Kırklareli Ahmet Mithat Ortaokulu Müdürü Koray EKREN de hazır bulundu.

 

Milli Eğitim Ziyaret KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
TOPLUMLA İLİŞKİLER KOORDİNATÖRÜ VE SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRÜNDEN KIRKLARELİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.