444 40 39 Dahili: 1903
Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü

Bağimlilikla Mücadele Çerçevesinde Kirklareli'nde “Bağimlilikla Mücadele Çaliştayi” Yapildi

20/04/2022 14:38:56 - 27/05/2022 14:38:56 - 283 Okunma

Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları ile ilgili "Ben Olsaydım" temasıyla, Kırklareli Merkez İlçelerde tamamlanan çalıştayların ardından "Bağımlılıkla Mücadele İl Çalıştayı" Kırklareli Valisi Osman BİLGİN'in başkanlığında yapıldı.

14-15 Nisan 2022 tarihlerinde İl Özel İdare Cazibe Merkezinde gerçekleştirilen çalıştaya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA ve il protokolü katıldı. Çalıştayda konuşan Vali Osman BİLGİN, bağımlılıkla mücadelenin önemine değinerek bağlı olan vatandaşları kurtarmak için çok çaba sarf ettiklerini ifade etti. İl Sağlık Müdür Çiğdem CERİT ise ilçede yapılan çalıştay hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Çalıştayda Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ayçin UĞUR da bir sunum yaptı. İki gün süren çalıstayda farklı kurumlardan katılımcıların yer aldığı oturumlarda tütün, madde, alkol ve davranışsal bağımlılıklara yönelik çalışmalar yapıldı, öneriler sunuldu ve planlamalar konusunda  fikir alışverişinde bulunuldu.

Çalıştay oturumlarına üniversitemizi temsilen, üniversitemiz bağımlılık mücadele ekibinden Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk OCAKOĞLU, Öğr. Gör. Mustafa GUNAYDI, Araş. Gör. Özlem PÖLENT, Araş. Gör. Sümeyye YILDIRIM katılım gösterdi.

Bağlımlılık Mücadele Çalıştay KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
bağımlılıkla mücadele
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.