Stres Yönetimi Ve Psikolojik Dayaniklilik İle Özşefkat Seminerleri Gerçekleştirildi

20/04/2022 11:28:37 - 20/04/2022 11:28:37 - 358 Okunma

Üniversitemizde bağımlılıkla mücadele çalışmaları kapsamında 19 Nisan 2022 Salı günü 2. Merkezi Derslikler Binası 1 No’lu konferans salonunda “Stres Yönetimi ve Psikolojik Dayanıklılık ile Özşefkat” temalı seminer düzenlendi.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personeli Psikolog Çağrı YALÇIN ÇINAR tarafından verilen seminerde; Stres ve bağımlılık ilişkisi, stresi yönetebilme ve nefes egzersizlerine değinilerek katılımcılarla nefes farkındalık egzersizleri yapıldı.

Akabinde Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Arş. Gör. Ünzile Özge KICALI tarafından bağımlılığın duygu düzenleme sistemimizle ilişkisi ele alındı. KICALI konuşmasında özşefkatin zor anlarda kendimize kullandığımız dilin davranışlarımız üzerindeki etkisine vurgu yaptı.

Seminer, soru ve cevap kısmının ardından Üniversitemiz Bağımlılıkla Mücadele sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Arzu AKAR GENÇER tarafından Psikolog Çağrı YALÇIN ÇINAR ve Arş. Gör. Ünzile Özge KICALI 'ya teşekkür belgeleri takdimi ile sona erdi.

Bağımlılık Mücadele Seminer KLÜ

SEMİNER